• V OPEN DE TAEKWONDO

    V OPEN DE TAEKWONDO  

    "CIUTAT DE FIGUERES"  


  • Welcome to our Virtual Office

    Benvinguts a la nostra Oficina Virtual

    Mitjançant aquesta plataforma podrà gestionar els seus competidors i inscripcions als diferents Campionats d'àmbit Comunitari, Nacional i Internacional.

Partners

Home Logo 01
Home Logo 03
Aj Figueres
Home Logo 05
Home Logo 04
logo tts

NOTA! Aquest lloc utilitza galetes i tecnologies similars,

amb l'objectiu de millorar l'experiència dels usuaris, facilitant la navegació pel nostre web. Si no canvia la configuració del navegador, vostè està d'acord amb ella. Saber més

Accepto

Com fem servir les galetes

Una galeta és un fragment petit de text que els llocs web que visiteu envien al navegador. Ajuda als llocs web a recordar informació sobre la vostra visita, com ara el vostre idioma preferit i altres opcions de configuració. Això pot fer que la següent visita sigui més senzilla i que el lloc us sigui més útil. Les galetes tenen un paper important, ja que sense elles l'ús del web seria una experiència molt més frustrant.

Nosaltres utilitzarem les galetes que en deixi utilitzar. Podrà controlar les seves galetes a través del seu navegador. Podrà trobar més informació sobre aquest tema més endavant. Hem utilitzat algunes de les guies existents per classificar les galetes que usem en diversos grups:

1. Galetes de Rendiment.

Es tracta de galetes que recullen informació sobre com utilitza el lloc web (per exemple, les pàgines que visita o si es produeix algun error) i que també ajuden al nostres tècnics a la localització i solució de problemes del lloc web. Tota la informació recollida en les mateixes és totalment anònima i ens ajuda a entendre com funciona el nostre lloc, realitzant les millores oportunes per facilitar la seva navegació. Aquestes galetes permetran:

• Que Vostè navegui pel lloc

• Que nosaltres recollim informació sobre com utilitza Vostè la pàgina web, per així entendre la usabilitat del lloc, i ajudar-nos a implementar les millores necessàries.

Aquestes galetes no recolliran cap informació sobre Vostè que pugui ser usada amb finalitats publicitàries, o informació sobre les seves preferències (tals com les seves dades d'usuari) més enllà d'aquesta visita en particular.

2. Galetes Funcionals.

El nostre propòsit amb aquestes galetes no és un altre que millorar l'experiència dels usuaris. Podrà rebutjar en qualsevol moment l'ús d'aquestes galetes. Utilitzem aquestes galetes per recordar certs paràmetres de configuració o per proporcionar certs serveis o missatges que poden arribar a millorar la seva experiència en el nostre lloc. Per exemple, recorden el país o l'idioma que ha seleccionat en visitar les pàgines, i no s'utilitzen amb finalitats de màrqueting. Aquestes galetes no recolliran cap informació sobre Vostè que pugui ser usada amb finalitats publicitàries, o informació sobre les seves preferències (tals com les seves dades d'usuari) més enllà d'aquesta visita en particular.

3. Galetes de Màrqueting.

Aquestes galetes són gestionades per tercers, amb el que podrà utilitzar les eines d'aquests per restringir l'ús d'aquestes galetes. Algunes de les galetes s'utilitzen per enllaçar a altres pàgines web que ens proporcionen certs serveis, com pot ser el cas de Facebook, Twitter, YouTube o Google. Aquestes galetes permetran:

• Enllaçar amb xarxes socials

A més d'acceptar o rebutjar l'ús de certes galetes a través de la nostre pàgina web, també podrà gestionar-les fent ús de la configuració del seu navegador.

Aquí té una font d'informació sobre com dur a terme aquest procés:http://www.allaboutcookies.org/manage-cookies/

Tan sols llegirem o escriurem galetes sobre les seves preferències. Aquelles que hagin estat instal·lades abans de modificar la configuració romandran en el seu ordinador i podrà esborrar-les fent ús de les opcions de configuració del seu navegador.

NOTA: Agraïr a Webempresa.com tota la informació que ens ha facilitat així com les diferents guies publicades i compartides vers el compliment d'aquesta llei.

Follow us

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod.

Follow us

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod.